Ledig stilling - GJentreprenør

Skipsvedlikehold & Rekrutering
Skipsvedlikehold & Rekrutering
Title
Go to content
Ledig stilling

Vi søker prosjektleder for grunnarbeider
 
 
GJ Entreprenør AS er et veletablert entreprenørfirma med kontorer i Asker
 
Vi er i dag 40 ansatte og har solid kompetanse innen graving og sprengning. GJ Entreprenør AS har behov for å ansette en dyktig prosjektleder på graveavdelingen.   
 
Vi utføre jobber i hovedsak i sentrale østlandsområdet, med mange utfordrerne prosjekter. Alt fra eneboligtomter, omsorgsboliger, industritomter og va-anlegg.
 
Er du klar for nye utfordringer? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder I GJ Entreprenør AS passe for deg!
 

Din rolle som prosjektleder i GJ Entreprenør
 
Som prosjektleder vil din arbeidshverdag være hektisk og spennende. Hos oss vil du være en sentral administrativ person, med blant annet ansvar for oppfølging av prosjektene, for innkjøp, endringer, mengdekontroll og dokumentasjon. Du vil kontinuerlig ha ansvar for oppfølging og kvalitetssikring og lede prosjekter på ulike stadier, innenfor grunnarbeider. Ingen dag er lik!
 
 
Du vil være bedriftens ansikt utad og den som har kontakt med kunden gjennom første befaring og videre oppfølging i prosjektet. Du vil være ansvarlig for påfølgende, kalkulering og rapportering av prosjektet. Du vil ha ansvar for arbeidsledelse og HMS-oppfølging på dine prosjekter.
 
I jobben vil du møte mange ulike mennesker og du vil få frihet og ansvar gjennom ledelse og koordinering av egne prosjekter. Du vil samarbeide tett med dine kolleger.
 
Du vil være med å videreutvikle våre systemer, med stor takhøyde for gode ideer og nytekning.
 
 
Vi tilbyr deg
 
Som prosjektleder hos oss vil du disponere arbeidsbil i jobb. Få gode betingelser og pensjonsordning. Du vil disponere PC og smarttelefon. Vi har høyt fokus på HMS, og har et godt og profesjonelle system.
 
Du vil utvikle en kompetanse innenfor ledelse gjennom svært varierte oppdrag.
 
Du vil jobbe i et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Vi står på, bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi har en uformell tone og flat struktur. Vi trives godt på jobb!
 
 
Kvalifikasjonskrav
 
·       Teknisk fagskole/ingeniør.
 
·       Fagbrev i anleggsfag er en fordel
 
   
 • Relevant erfaring innen anlegg er ønskelig
 •  
 • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
 •  
 • Komfortabel med bruk av IT som arbeidsverktøy
 •  
 • Førerkort kl B (gjerne BE)
 
 
 
Personlige egenskaper
 
   
 • Positiv og serviceinnstilt.
 •  
 • Gode samarbeids evner.
 •  
 • Selvstendig og strukturert.
 •  
 • Fleksibel og takler mange baller i luften.
 •  
 • Løsningsorientert og kvalitetsbevisst.
 •  
 • Faglig interessert.
 
 
Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Geir Jørgensen 90 13 32 54
 
Vi ansetter fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag!
 
geir@gjentreprenor.no
Gravemaskinfører
Vi søker etter dyktig gravemaskinfører med erfaring.

Du må være ansvarsbevisst, kunne jobbe selvstendig og ha grunnleggende kunnskap i tegningsforståelse.
Våre oppdrag er hovedsakelig i sentrale østlandsområdet, med mange utfordrende prosjekter. Alt fra eneboligtomter, omsorgsboliger, industritomter og VA-anlegg.

Du vil bli en del av et hyggelig og aktivt team. Bedriften tilbyr gode lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø. GJ Entreprenør AS er et entreprenørfirma med kontorer i Asker Vi er i dag 40 ansatte, med solid kompetanse innen graving og sprengning. Pga stor ordretilgang, har vi behov for å ansette flere dyktige medarbeidere

For nærmere informasjon kontakt Bjørn Arild Karlsen på telefon: 94 88 30 00

Søknaden sendes
GJ Entreprenør AS
PB10.1378 Nesbru
kjetil@gjentreprenor.no
Boreriggfører
Vi søker etter dyktig boreriggfører med erfaring.

Du må være ansvarsbevisst, kunne jobbe selvstendig og ha grunnleggende kunnskap innen fjellboring. Vi utfører jobber i hele landet, men de fleste prosjekter er i sentrale østlandsområdet. Vi har mange utfordrende prosjekter, alt fra pukkverk, til veiprosjekter, bolig og industritomter.

Du vil bli en del av et hyggelig og aktivt team. Bedriften tilbyr gode lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø.
GJ Entreprenør AS er et entreprenørfirma med kontorer i Asker Vi er i dag 40 ansatte, med solid kompetanse innen graving og sprengning. Pga stor ordretilgang, har vi behov for å ansette flere dyktige medarbeidere. For nærmere informasjon kontakt Geir Jørgensen på telefon: 90 13 32 54, eller Siri Hagen telefon 94 17 00 16.

Søknaden sendes
GJ Entreprenør AS
PB10.1378 Nesbru
geir@gjentreprenor.noBergsprenger
Vi søker etter dyktig bergsprenger med erfaring.

Du må være ansvarsbevisst, kunne jobbe selvstendig og ha grunnleggende kunnskap innen sprengning. Vi utfører jobber i hele landet, men de fleste prosjekter er i sentrale østlandsområdet. Vi har mange utfordrende prosjekter, alt fra pukkverk, veiprosjekter, bolig og industritomter.

Du vil bli en del av et hyggelig og aktivt team. Bedriften tilbyr gode lønnsbetingelser, ordnede arbeidsforhold og et godt arbeidsmiljø. GJ Entreprenør AS er et entreprenørfirma med kontorer i Asker. Vi er i dag 40 ansatte, med solid kompetanse innen graving og sprengning. Pga stor ordretilgang, har vi behov for å ansette flere dyktige medarbeidere. For nærmere informasjon kontakt Geir Jørgensen tlf 90 13 32 54, eller Siri Hagen tlf 94 17 00 16.

Søknaden sendes
GJ Entreprenør AS
PB10.1378 Nesbru
geir@gjentreprenor.no


GJ Entreprenør AS
Besøksadresse:
GJ ENTREPRENØR AS
Nye Vakås Vei 8, 1395 Hvalstad

Postadresse:
GJ ENTREPRENØR AS
Postboks 10, 1379 Nesbru

Sentralbord: 66 77 91 41

Copyright © 2018 - Gj Entreprenør AS
Back to content